Biciklom od Vršca do Šušare i nazad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2015, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklom od Vršca do Šušare i nazad

Opština Vršac i Centar Milenijum organizovali su juče biciklističku vožnju Vršac - Šušara - Vršac. Akciji se odazvalo više od 150 biciklista.

Prema rečima nosioca organizacije, Miloša Vasića člana Opštinskog veća, ideja je da se ovom rutom simbolično povežu dva velika prirodna dobra u Opštini Vršac, Vršačke Planine i Deliblatska Peščara, kao i da se promoviše značaj očuvanja prirodnih vrednosti i zdrava vožnja biciklom.

"Učestvovalo je oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 170 biciklista, svih uzrasta, neki su se priključili i tokom vožnje. zahvalio bih se svima koji su odlučili da se odazovu ovoj našoj akciji. Nadamo se da će ova vožnja iduće godine biti još masovnija", rekao je Vasić.

Vozilo se od Vršca preko Potpornja i Izbišta do Šušare i istom trasom nazad. Kolonu je obezbeđivala policija, a u pratnji je bila i hitna medicinska pomoć, kao i servis za popravke bicikala.

Pauza je bila u parku u Izbištu, a u Šušari je sve učesnike čekao organizovani ručak. Stanovnici oba sela pokazali su se kao vrhunski domaćini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.