Izvor: SEEbiz.eu, 19.Jan.2011, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska berza: Velika euforija ulagača

BEOGRAD - Današnji trgovački dan obeležila je velika euforija ulagača i njihova intezivna aktivnost na većem broju hartija. Na momente, indeks najlikvidnijih akcija Belex 15 skakao je i preko 5 procenata da bi dan okončao u plusu od 3,9 odsto na nepunih 740 bodova. Ovo je najveća vrednost sa zatvaranja ovog berzanskog pokazatelja još od početka maja protekle godine. Ukupna realizacija u trgovanju akcijama iznosila 105,7 miliona dinara.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Švedski fond najveći kupac akcija “Sojaproteina”

Izvor: Blic, 20.Jan.2011, 11:45

Švedski investicioni fond “Ist Kapital” bio je najveći kupac akcija bečejskog “Sojaproteina” od početka godine. Vrednost deonice je porasla za 12 procenata i juče je vredela 951 dinar. ..Pre tri dana, "Ist kapital” je kupovao akcije "Sojaproteina” po ceni od 880 dinara. Od početka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.