Beograđani očistite lišće, kazna 100.000 RSD

Izvor: B92, 28.Sep.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani očistite lišće, kazna 100.000 RSD

Beograd -- Stanari stambenih zgrada u Beogradu moraće da zavrnu rukave i sami pokupe lišče u svojim dvorištima ako ne žele kaznu za kršenje komunalnog reda.

Prema odluci o komunalnom redu, svi stanari zgrada mogli bi biti kažnjeni zbog ovog, ali i mnogih drugih "propusta" prilikom održavanja stambenog objekta.

Dok je letos to podrazumevalo održavanje rastinja, pa i košenje trave, sada će to biti opalo lišće.

“Odluka o komunalnom redu kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o urednom stanju površine oko zgrade i ograde stara se vlasnik, odnosno korisnik zgrade, odnosno svi vlasnici i korisnici posebnih delova zgrade. To podrazumeva da površinu oko zgrade redovno čiste, kose travu, orezuju rastinje, uklanjaju korov, održavaju betonske površine, protivpožarne staze, uklanjaju građevinski i drugi otpad “, rekli su iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.