Izvor: B&F Online, 07.Feb.2012, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: U Ozonu tribina o ACTA-i

Rame uz rame sa zemljama koje su odbile da primene ACTA-u, Beograd će u četvrtak biti domaćin rasprave o trgovačkom sporazumu ACTA i posledicama njegovog prihvatanja u Srbiji. U galeriji Ozon na ovu temu govoriće osnivač Piratske partije Srbije Aleksandar Blagojević, advokat iz oblasti IT prava Žarko Ptiček i specijalista za autorska i srodna prava Ognjen Uzelac.

Nastavak na B&F Online...






Povezane vesti

"ACTA talks" prekosutra u galeriji O3ONE

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Feb.2012

ADVERTISER-SERBIA.COM / Beograd - U okviru B-link festivala, a u saradnji sa Piratskom partijom, organizuje se panel sa ciljem informisanja javnosti Srbije o dešavanjima vezano za SOPA i PIPA zakone i globalne pobune zbog međunarodnih ACTA dogovora..(KLJUČNE REČI: advokat u oblasti IT prava Žarko...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.