Izvor: Danas, 01.Avg.2023, 11:32

Bečić: Demokrate saglasne da Milatović poveri mandat Spajiću

Lider Demokrata Aleksa Bečić kazao je da su predstavnici te stranke danas obavestili predsednika države Jakova Milatovića da su saglasni da mandat za sastav nove vlade poveri lideru Pokreta Evropa sad Milojku Spajiću. Bečić je rekao da su imali sadržajan razgovor sa Milatovićem, koji je danas nastavio konsultacije o mandataru, prenose podgorički mediji.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Lider Bošnjačke stranke: Mandatara treba da predloži PES, a to je Spajić

Izvor: Danas, 01.Avg.2023

Predsednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović rekao je danas predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, koji je nastavio konsultacije o mandataru za sastav nove vlade, da Pokret Evropa sad treba da predloži mandatara i da to treba da bude lider te stranke Milojko Spajić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.