Bajden besan: Ma dajte, molim vas – to je prevara VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 17:09

Bajden besan: Ma dajte, molim vas – to je prevara VIDEO

Bela kuća je objavila video u kojem se Bajden obračunava s proizvođačima koji smanjuju proizvode.

Čak je i američki predsednik Džo Bajden shvatio moć potrošača pa je u izbornoj godini odlučio da iskoristi temu šrinkflacije kako bi "napao" proizvođače i stao u zaštitu građana.

Umesto da je juče, kao što je to tradicija u vreme Superboula, odradio intervju, Bela kuća je na Jutjubu objavila njegov kratki video u kojem se obračunava s proizvođačima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smanjuju proizvode, ostavljajući im iste ili čak više cene. To je ilustrovao na primeru grickalica koje mnogi konzumiraju dok gledaju ovaj prenos.

"Danas je Superboul, a ako ste poput mene, onda se volite da se osigurate i nekim grickalicama. Međutim, kad ste ih kupovali, verovatno ste primetili kako su flašice s pićima i kesice čipsa sve manje, ali koštaju jednako. Dosta mi je te šrinkflacije. To je prevara. Neke kompanije svoje proizvode smanjuju malo po malo, nadajući se da to potrošači neće primetiti. Ma dajte, molim vas, američkoj javnosti je dosadilo da glume naivce", poručio je Bajden u 48-sekundnom videu i pozvao kompanije da prestanu s tom praksom.

U videu su čak prikazani i neki konkretni proizvodi, a Bela kuća je već najavila da će Bajden uskoro da počne da sporne kompanije proziva i imenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.