BITKOIN GUBI NA VREDNOSTI: Tržište kriptovaluta mešovito

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 09:44

BITKOIN GUBI NA VREDNOSTI: Tržište kriptovaluta mešovito

Ostatak tržišta je šarenolik, Kardano je u zelenom i beleži porast vrednosti od 4,20 odsto, Ripl je u crvenom i izgubio je vrednost od 1,39 odsto.

Tržište kriptovaluta ovog jutra je mešovito.

Bitkoin je prema podacima sajta coindesk izgubio 1,6 odsto svoje vrednosti u poslednjih 24 sata. Njime se trenutno trguje po ceni od 37.849 dolara.

Dok je Bitkoin u crvenom, Eter se zeleni. Njegova trenutna cena kako piše na sajtu coindesk iznosi 2.488 dolara što je porast vrednosti od 0,75 odsto gledano u poslednja 24 sata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tržište kriptovaluta: Bitkoin u crvenom, Eter se zeleni

Izvor: Capital.ba, 04.Avg.2021

NJUJORK – Tržište kriptovaluta ovog jutra je mješovito. Foto: Shutterstock Bitkoin je prema podacima sajta coindesk izubio 1,6 odsto svoje vrijednosti u posljednjih 24 sata. Njime se trenutno trguje po cijeni od 37.849 dolara. Dok je Bitkoin u crvenom, Eter se zeleni. Njegova trenutna cijena kako...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.