BG: Sajam zapošljavanja od sutra

Izvor: B92, 01.Apr.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Sajam zapošljavanja od sutra

Beograd -- Sajam zapošljavanja "Top džob" (Top job) održaće se sutra i preksutra u "Belekspo" centru u Beogradu, najavili su danas organizatori.

Na dvodnevnoj manifestaciji, koja se održava po peti put, radna mesta će ponuditi oko 15 domaćih i stranih kompanija koje posluju širom Srbije.

Na Sajmu će tokom dva dana radna mesta ponuditi kompanije širom Srbije - Delez Srbija, Naftna industrija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije, Imperial, Tobako SCG, Cepter internešnl, Apatinska pivara, Fiat automobili Srbija, PwC Serbia, EY Serbia, VIP mobajl, S&SAX, Tigar gume, Djak, Trizma, SITEL i TELEDIREKT.

Kandidati će kao i do sada moći da se upišu u elektronsku bazu podataka, koja će biti dostupna poslodavcima.

Na sajmu će biti organizovana i predavanja, na kojima će biti predstavljeni najnoviji trendovi iz oblasti ljudskih resursa (HR).

Radno vreme sajma će u sredu, 2. aprila biti od 11 do 19 časova, a u četvrtak, 3. aprila, od 10 do 18 časova.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konkurs za pripravnike u Apatinskoj pivari

Izvor: B&F Online, 01.Apr.2014

Na Sajmu zapošljavanja Top Job, koji se održava 2. i 3. aprila u Belexpocentru na Novom Beogradu, Apatinska pivara, lider u proizvodnji piva u Srbiji, predstaviće program za pripravnike koji je namenjen diplomiranim master studentima, kao i studentima koji su završili studije u poslednje dve godine...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.