BG: Koncert na zidiću - Kristali

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Koncert na zidiću - Kristali

Dom omladine Beograda u petak 31. jula organizuje besplatan koncert na zidiću, na platou Milana Mladenovića u Beogradu. Nastupiće sastav Kristali, a početak koncerta najavljen je za 20 časova.

Beogradski sastav Kristali prošle godine je održao koncert za pamćenje u Domu omladine Beograda povodom dvadeset godina rada, pred vidno raspoloženom publikom koja je čitah njihov dosadašnji opus pevala zajedno sa bendom. Aktuelni singl i - kako su ga brojni kritičari nazvali - >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << letnji hit „Divan dan", uvertira je u novi album na kome bend uveliko radi, kaže se u najavi.

Do sada iza sebe imaju četiri studijska albuma: "Kristali" (1994), "Dolina ljubavi" (1997), "Sve što dolazi" (2001) i "Samo bluz" (2013), kao i jedan "live" album - Live@Studio 6 (2004).

Muzički program na popularnoj mini letnjoj sceni, koja je tokom prethodne dve godine postala nezaobilazna tačka susreta Beograđana i gostiju glavnog grada, nastavlja se i tokom leta 2015. Zidić na Platou Milana Mladenovića će svakog petka i subote od 20 do 21 čas biti pretvoren u scenu sa koje će se publici predstaviti neke od najnovijih muzičkih pojava kod nas –mlade, nove, brze, spore, čudne, bučne, tihe, otkačene i pre svega neočekivane izvođače.

Muzičari svih žanrova imaće priliku da pokažu šta umeju pred slučajnom i namernom publikom: pred ljudima koji su došli na koncert, jednako kao i pred slučajnim prolaznicima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.