Atlantic Grupa postaje glavni sponzor Beogradske arene

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Sep.2017, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atlantic Grupa postaje glavni sponzor Beogradske arene

BEOGRAD - Za 14 dana biće poznat novi sponzor „Arene Beograd", to jest kada Komisija za izbor naslovnog sponzora utvrdi da su formalno i pravno ispunjeni tenderski uslovi.

Iako se letos pričalo da najveće šanse imaju kompanije Samsung i Huawei, izgleda da će iu konkurenciji biti samo jedno ime..

Kako pišu Novosti, na adresu „Beogradske arene" u utorak je stigla samo jedna ponuda za glavnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << sponzora. Kako list nezvanično saznaje, reč je o hrvatskoj firmi „Atlantic Grupa", koja je ponudila nešto manju sumu od traženih 1,25 miliona evra.

Atlantic Grupa u Srbiji ima vlasništvo nad kompanijama Grand Prom, Soko Štark i Foodland, kao i proizvodne pogone Palanačkog kiseljaka i Multivite. Vlasnik Atlantik grupe je Emil Tedeschi, jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu.

Kada bude potpisan ugovor, budući sponzor ima pravo da promeni naziv objekta, tako što će sadašnjem imenu dodati ime svog brenda. Takođe, on će moći da postavi oznake sa novim nazivom u unutrašnjosti objekta i kontroliše zaključivanje ugovora sa ostalim sponzorima. Ugovor se sklapa na pet godina. Do ove godine ona se zvala „Kombank Arena" po glavnom sponzoru Komercijalnoj banci.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.