Apotekarska ustanova Senta više ne postoji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2021, 14:04

Apotekarska ustanova "Senta" više ne postoji

Apotekarska ustanova "Senta" izbrisana je iz Agencije za privredne registre. Prostorije u kojima se nalazila ova zdravstvena ustanova, kao i prateća oprema biće izdate na petnaest godina. Cena mesečnog rentiranja je 156 hiljada dinara sa PDV – om. 

Reč je o tri objekta, jedan se nalazi u centru grada, drugi u ambulanti u Gornjem Bregu i treći u ambulanti u Tornjošu. Konkurs objavljen na sajtu Opštine nedavno je zatvoren i na javnom nadmetanju pobedila je Apotekarska ustanova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "Cvejić" iz Čerevića koja ima više od 50 maloprodajnih objekata u Srbiji.

Njen menadžment uplatiće u opštinski budžet zakup za 72 meseca. To će pomoći da se pokriju gubici koje smo imali u funkcionisanju Apoteke proteklih nekoliko godina. Farmaceutima i farmaceutskim tehničarima koji su bili zaposleni u Apotekarskoj ustanovi "Senta", novi vlasnik ponudio je stalni radni odnos, izjavio je za RTV član Opštinskog veća Sente zadužen za privredu i turizam Sebastian Stantić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.