Aplikacija RSV za trenažne procese

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplikacija RSV za trenažne procese

Rukometni savez Vojvodine će u narednom periodu izraditi aplikaciju za mobilne telefone, koju će finansirati Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu, a koja ima za cilj unapređenje rada trenera i trenažnog procesa sportista.

U svečanoj Sali 23 Pokrajinske vlade, danas je organizovano potpisanje ugovora za realizaciju ovog jedinstvenog projekta u Vojvodini. Ovom prilikom prisutnima se obratila podsekretarka resornog sekretarijata, gospođa Aleksandra Ristić, koja je uručujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ugovor generalnom sekretaru Rukometnog saveza Vojvodine Slobodanu Višekruni, istakla važnost ovakvih projekata.

"Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu od svog osnivanja se trudi da unapredi trenažne procese i uslove za sve vojvođanske sportiste. Do sada smo opremali, sanirali i gradili sportske objekte, podjednako i u Sremu i u Banatu i u Bačkoj. Ovo je prvi put da smo opredelili pola miliona dinara iz našeg godišnjeg konkursa za ovakav pionirski projekat. Ova mobilna aplikacija će svakako pomoći u edukaciji trenera, pomoćnih trenera i igrača u svim uzrasnim kategorijama. Njom će se takođe uvesti i jedinstveni sistem planiranja, pripremanja i relaizovanja trenažnih procesa sa sve rukometaše, kako za one koji se profesionalno bave ovim sportom, tako i za amatere", poručila je ona.

Prema njenim rečima, nicijativa za izradu ove aplikacije potekla je od proslavljene reprezentativke Jelene Erić Rakonjac, koja je želela da iskustva koja je stekla igrajući za reprezentaciju i inostrane klubove prenese na mlađe igračice i igrače.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.