Amidžić predložen za ministra finansija

Izvor: Capital.ba, 21.Avg.2023, 14:57

Amidžić predložen za ministra finansija

SARAJEVO – Borjana Krišto, predsjedavajuća Savjeta ministara BiH uputila je u parlamentarnu proceduru prijedlog za imenovanje Srđana Amidžića za ministra finansija i trezora, o čemu bi poslanici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH trebali odlučivati sutra. Foto: Agencije Imenovanje Amidžića za ministra, koji će na toj poziciji zamijeniti Zorana Tegeltiju, aktuelnog direktora UIO dogovoreno je na posljednjem sastanku lidera političkih partija koje čine vlast na nivou BiH. Još >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << ranije, Amidžić je prošao sve provjere i ispunjava uslove da bude kandidovan za ministra finansija i trezora. Mjesto ministra ostalo je upražnjeno nakon što je Tegeltija 15. juna stupio na dužnost direktora UIO. Nezavisne novine Чланак Amidžić predložen za ministra finansija се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak vladajućih stranaka na nivou BiH u Istočnom Sarajevu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2023, 08:43

ISTOČNO SARAJEVO - Milorad Dodik, Predsjednik RS, izjavio je da će na današnjem sastanku vladajućih stranaka na nivou BiH u Istočnom Sarajevu biti potvrđen izbor ministra finansija u Savjetu ministara, te razmatrana pitanja koja su dio ranije dogovorenih paketa, a na dnevnom redu su Parlamentarne...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.