Američki magazin: Dođite u Srbiju

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2015, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki magazin: Dođite u Srbiju

Popularni američki magazin 'Conde Nast Traveler' je u svom onlajn izdanju objavio članak u kom poziva čitaoce da u 2015. obavezno posete Srbiju i njenu prestonicu, kao jednu od 15 najinteresantnijih turističkih destinacija na svetu.

Srbija se u ovom članku našla na osmom mestu liste na kojoj su i Kuba, Helsinki, Berlin, Kejp Taun i drugi, saopštila je Turistička organizacija Srbije.

"Conde Nas Traveler" jedno je od izdanja svetski poznate medijske kuće, u čijem >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su potrfoliju i Vogue, Vanity Fair, Glamour, Brides, Self, GQ, The New Yorker …

Taj turistički magazin kroz izabrane teme predstavlja luksuz i specifične načine života širom sveta, a čitaoce poziva da u Beogradu pođu u obilazak Skadarlije, Hrama Svetog Save, muzeja Nikole Tesle, i da nikako ne propuste pozitivnu atmosferu noćnog života.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.