Alabar: Dragulj Beograda i svih građana Srbije

Izvor: B92, 27.Sep.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alabar: Dragulj Beograda i svih građana Srbije

Direktor IGL Hilsa Muhamed Alabar izjavio je na svečanosti polaganja temeljca za početak gradnje projekta "Beograd na vodi" da je taj projekat pravi dragulj.

Alabar je u obraćanju zahvalio premijeru Aleksandru Vučiću na posvećenosti i veri u ovaj projekat i državnim i gradskim organima na tome stso je sve tako brzo i kvalitetno do sada urađeno.

"Ono što smo zajedno postigli ovih godinu ipo dana je neverovatno - imamo isti cilj da promenimo ovaj ambijent i napravimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napredak za Beograd i Srbiju" rekao je Alabar.

Kako je rekao pre nekoliko dana objavljen je ugovor o tom projektu a danas se postavlja kamen temeljac prve dve kule i to predstavlja prvu tačku gde će biti stambenih objekata, hotel, prodavnice, restorane, parkove...

Alabar je podvukao da ovo nije projekat samo za one koji će u njemu živeti, već za sve građane Beograda i Srbije koji će ovde dokaziti da se zabave, provedu, trguju, rade ili jednostavno samo uživaju u reci , u gradu...

Prema njegovim rečima svaki grad mora da ima ekonomsko čvorište a razvoj obale biće pokretač rrazvoja Beograda.

On je dodao i da će projekat Beograd na vodi istovremeno privući investicije podstaći turizam, biznis...

Alabar je ukazao i da se sa nadležnim državnim organima i gradskim službama radi na tome da se očuva nasleđe okoline i da se ono poštuje i ostane nedirnuto.

Poslenđi element promenada u koju uložimo oko dva kilometra i želimo nda je pordužimo i biće emsto za zabavu za uživanje u gardu u reci u životu i tome da damo dorpinos.

"Rukovodstvo vaše zemlje veruje da možemo da uradimo nešto dobro za narod i mislim da svi treba da dobiju priliku da nestso dobro učine i zato mi ovo i radimo., Obećavam vam da će biti sjajnih stvari koje će uslediti narednih meseci", poručio je Alabar.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.