Akcijom NIS kartica od 1.000 evra

Izvor: B92, 03.Sep.2012, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcijom NIS kartica od 1.000 evra

Beograd -- Nafta industrija Srbije od 2. do 6. septembra organizuje akciju za potrošače pod nazivom "Budi brži od šampiona", u okviru koje će moći da osvoje niz nagrada.

Među nagradama je i NIS Petrol kartica za gorivo u dinarskoj protivvrednosti od 1.000 evra, saopštila je ta kompanija.

Uz druženje sa Dušanom Borkovićem, najboljim srpskim automobilistom i članom Nisotek rejsing tima, na benzinskim stanicama NIS Petrola potrošači će biti u prilici da učestvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u toj akciji, da se zabave i osvoje vredne poklone.

Takmičenja u virtuelnim trkama organizuju se na 12 benzinskih stanica: Beogradu, na benzinskim pumpama "Zmaj 2" i "Dejton, zatim u Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Zrenjaninu, Kuli, Šabcu i Valjevu.

U Beogradu će u oktobru biti održano veliko finale.

U posebno opremljenom simulatoru za virtuelnu reli trku, svaki potrošač će se takmičiti ukoliko kupi gorivo na benzinskoj stanici NIS u vrednosti od najmanje 3.000 dinara, zajedno sa proizvodom iz palete motornih ulja NISOTEC ili G-Energy.

Prvoplasiranog takmičara očekuje NIS Petrol kartica za gorivo u dinarskoj protivvrednosti od 1.000 evra i NISOTEC auto set za godišnje održavanje automobila, dok će Sony play station 3 konzola pripasti drugoplasiranom takmičaru.

Igrači koji osvoje treće, četvrto i peto mesto, na poklon dobijaju karting vožnju za pet osoba.

Pet najbržih takmičara očekuje i specijalno iznenađenje na finalnom događaju.

NIS, kako se ističe u saopštenju, ovom promocijom još jednom potvrđuje opredeljenje te kompanije da je zadovoljstvo potrošača na prvom mestu.

To NIS dokazuje i modernizacijom benzinskih stanica, podizanjem kvaliteta usluge i goriva evropskog kvaliteta.

Ujedno, akcija predstavlja i podršku vrhunskom sportisti Dušanu Borkoviću, ovogodišnjem favoritu Evropskog šampionata u brdskim trkama, koji već dve godine nastupa na trkama kao član Nisotek rejsing tima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

03.09.2012 ::: Akcija NIS Petrola - „Budi brži od šampiona“

Izvor: AutoMagazin, 03.Sep.2012

Akcija NIS Petrola za potrošače pod nazivom „Budi brži od šampiona“ u Beogradu se održava od 2. do 6. septembra na benzinskim stanicama „Zmaj 2“ i „Dejton“.

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.