Aerodrom raspisao tender za virtuelni Data Room

Izvor: N1 televizija, 20.Dec.2016, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom raspisao tender za virtuelni Data Room

Aerodrom Nikola Tesla Beograd raspisao je tender za usluge virtuelnog Data Room-a.

Naime, u okviru strateškog razvoja beogradskog aerodroma potrebno je obezbediti pristup potencijalnim investitorima informacije i dokumenta Aerodroma Nikola Tesla putem platforme za Virtual Data Room na kojoj bi se oni nalazili (uključujući sakenirane dokumente, audio i video sadržaje itd).

Kako se precizira u tenderskoj dokumentaciji, u skladu sa tim, i mogućnošću da se kontorliše >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ko može pristupiti tim dokumentima i informacijama, te na koji način se oni koriste, najprikladnije rešenje je obezbediti pristup platormi Virtual Data Room na kojoj će se oni nalaziti.

Jedan od tehničkih uslova koji bi platforma trebalo da ispunjava je mogućnost da prilikom otvaranja zaključa dokument i zalepi mu watermark kako ne bi došlo do neovlašćenog kopiranja sadržaja (slikanjem ekrana “print screen”, aparatom ili telefonom.)

Za više informacija pogledajte sajt eKapije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.