Izvor: Danas, 20.Jul.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom "Nikola Tesla" angažuje 65 radnika

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd objavio je javni poziv za stručno osposobljavanje i usavršavanje u toj kompaniji.

U saopštenju dostavljenom našoj redakciji navodi se da je Aerodrom "Nikola Tesla" preduzeo taj potez sa ciljem angažovanja stručnih, kreativnih ljudi koji bi svojim znanjem i idejama mogli da doprinesu i podrže snažni rast kompanije. Sa druge strane, kroz ovaj proces, izabrani kandidati dobijaju priliku da steknu praksu i iskustvo radeći u dinamičnoj i uspešnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << kompaniji, što im kasnije može koristiti u njihovoj karijeri i daljem profesionalnom angažovanju.

Poziv se upućuje na osnovu zaključka komisije Vlade Srbije za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje kod korisnika javnih sredstava od 30. juna 2015. godine. U Zaključku se navodi da je data saglasnost za angažovanje 65 osoba radi stručnog osposobljavanja i usavršavanja. Aerodromu Nikola Tesla potrebni su diplomirani inženjeri saobraćajne, mašinske,, elektrotehničke i građevinske struke, diplomirani pravnici, kadrovi iz oblasti bezbednosne struke, četvrtog stepena stručne spreme tehničke, ekonomske, turističke struke, elektroničari računara, gimnazijalci.

Kriterijumi na osnovu kojih će se izabrati kandidati, uz dokumentaciju koja dokazuje potrebni nivo i vrstu obrazovanja, su i postignut uspeh u školovanju i dužina školovanja. AD Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd i dalje će se truditi da na sličan način sarađuje sa stručnom javnošću i otvara nove perspektive saradnje radi postizanja još boljih rezultata u poslovanju.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.