Adobe dodaje livestreaming u svoje aplikacije

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Nov.2019, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adobe dodaje livestreaming u svoje aplikacije

LONDON - Na godišnjoj MAX 2019 konferenciji, gdje je Adobe predstavljao nove značajke za svoje Creative Cloud aplikacije, najavljena je funkcija koja je očito inspirirana Twitchem i YouTubeom. 

Konkretno se radi o uključivanje opcije livestreaminga u Adobeove aplikacije, što znači da ćete svoj rad u Photoshopu ili Premiereu uskoro moći uživo streamati drugima kako biste ih naučili kako raditi u tim programima.

Ta značajka će funkcionirati vrlo jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << pa će biti dovoljno da pritisnete gumb za pokretanje broadcastinga, nakon čega ćete dobiti poveznicu koju ćete moći poslati nekome s kim želite dijeliti svoj rad u aplikaciji. To otvara mnoge mogućnosti, prije svega za potrebe edukacije, ali i za uključivanje klijenata u proces rada, jer će oni moći uživo pratiti što dizajner radi i uživo mu davati svoje sugestije o eventualnim korekcijama kako bi dobili ono što žele na najbolji mogući način.

Adobe trenutno provodi beta testiranje nove live streaming značajke s odabranim korisnicima iPad aplikacije Adobe Fresco, a za očekivati je da će se pojaviti i u novom Photoshopu za Appleove tablete koji je također predstavljen na MAX konferenciji. Adobe također lansira i mobilnu inačicu Illustratora koja će se pojaviti 2020. godine te je za očekivati da će i ona dobiti novu livestreaming opciju.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

PRENOS UŽIVO DOK RADITE U FOTOŠOPU "Adob" predstavio novu funkciju

Izvor: Blic, 10.Nov.2019, 10:27

Na godišnjoj MAX 2019 konferenciji, gde je "Adob" predstavljao nove funkcije za svoje "Creative Cloud" aplikacije, najavljena je funkcija koja je očito inspirirana "Jutjubom" (YouTube).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.