ANKETA: Slučaj Hendi - zaštita ili ne?

Izvor: B92, 18.Jul.2018, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA: Slučaj "Hendi" - zaštita ili ne?

Beograd -- Šta se krije iza zatvaranja firme "Hendija"? Vlasnik je preko noći zatvorio firmu i podelio otkaze.

Novi direktor Nikolaj Filipov za Prvu televiziju tvrdi da firma nije u stečaju.

U banci kažu da je postupak za stečaj pokrenut. Šta će biti sa zaposlenima, šta sa trudnicama i porodiljama i koja su im prava​ uskoro u Jutru na Prvoj.

“Handi” je imao poslovnice po celoj Srbiji, samo u Beogradu oko 70 prodajnih mesta. Posle 10 godina, zatvoreno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je preko noći više od 200 objekata. Oko 600 zaposlenih, postalo je tehnološki višak.

Šta će biti sa zaposlenima, šta sa trudnicama i porodiljama i koja su im prava, ko proglašava stečaj pitamo naše u Jutru na Prvoj Draganu Životić i Mašu ičević, porodilje iz firme "Hendi" i Mihajla Srbića, advokata. A šta vi mislite:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.