AMS: Prolećni uslovi vožnje, saobraćaj nesmetano

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2017, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMS: Prolećni uslovi vožnje, saobraćaj nesmetano

Sunčano i toplo vreme i pravi prolećni uslovi vožnje doprinose nesmetanom odvijanju saobraćaja, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Vozače očekuje umeren intenzitet saobraćaja, bez dužih zastoja i posebnih prekida na glavnim putnim pravcima u Srbiji.

U narednim danima se očekuje veći broj vozila i pojačan saobraćaj, zbog čega se savetuje vozačima da i pored ovako povoljnih vremenskih prilika budu maksimalno oprezniji za volanom i strogo sva ograničenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u brzini, kao i sve ostale saobraćajne propise.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta, dodao je AMS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.