3 zadatka za šeficu Ilona Maska

Izvor: B92, 15.Nov.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3 zadatka za šeficu Ilona Maska

Ilon Mask je dobio naslednicu, Robin Denholm pre kojom je sada izazovan period.

Tesla motors je kompanija koja je dugo gomilala gubotke i tek prošli kvartal objaila da je konačno ostvaren profit tako da Robin mora da nastavi sa tim pozitivnim i profitabilnim psolovanjem, a to joj neće biti lako.

Analitičari CNN su izdvojili tri velika izazova koja stoje pred novom predsednicom uprave, a prvi se odnosi baš na Maska. Denholm će morati da kontroliše njegovo ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i javne nastupe kao što su i objave na Tviteru, što je i deo nagodbe koju je postigao s američkom Komisijom za hartije od vrednosti.

Drugo, mora da zaposli stručnjaka koji bi upravljao svakodnedvnim operacijama kompanije, neko kao što je Šeril Sendverg u Fejsbuku, odnosno neko ko bi bio desna ruka.

Treće se odnosi na sledeći velili hit proizvod kompanije nakon Modela 3 – najavljeni su kamion i Roadster, pominju se pick-up ali i SUV model Tesla Y koji će biti baziran upravo na Modelu 3. Najvažnije je da sve odluke budu bazirane na poslovnoj logici, a ne na trenutnom raspoloženju Ilona Maska.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koja su to TRI ZADATKA za šeficu Ilona Maska?

Izvor: Blic, 16.Nov.2018, 08:40

Ilon Mask je dobio naslednicu, Robin Denholm pre kojom je sada izazovan period.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.