Izvor: B&F Online, 04.Jun.2013, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

120 posteljina za Urgentni centar Srbije

Atlantic Grupa je donirala 120 posteljina Urgentnom centru Srbije kao svoj doprinos rešavanju nekih od ključnih problema u vreme krize. “Atlantic Grupa, sistematski nastoji da svoje strateško opredeljenje društveno odgovornog poslovanja u svim njegovim segmentima prilagodi regionalnim uslovima i potrebama zemalja u kojima posluje i ostvari ga kroz sve članice Grupe. U Srbiji, to se [...]

Nastavak na B&F Online...






Povezane vesti

Atlantic grupa donirala 120 kompleta posteljina Urgentnom centru Srbije

Izvor: Beta OMS, 04.Jun.2013

(4. jun, Beograd) Atlantic Grupa, u okviru koje u Srbiji posluju Grand kafa, Soko Štark I Palanački kiseljak donirala je 120 kompleta posteljina Urgentnom centru Srbije, kao svoj doprinos rešavanje nekih od ključnih problema sa kojima se suočavamo u vreme krize.

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B&F Online. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B&F Online. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.