Zaprašivanje zbog najezde komaraca u Prokuplju

Izvor: Beta, 13.Jun.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaprašivanje zbog najezde komaraca u Prokuplju

Zbog velikog broja komaraca u Prokuplju će biti sprovedena velika akcija uništavanja larvi tog insekta, saopštila je danas Gradska uprava.Zaprašivaće danas i sutra od devet do 18 sati larvicidom, sa zemlje, na mestima gde je najviše vlage. Na području Prokuplja to su Velićki i Stražavački potok, kao i nekadašnja gradska deponija smeća, gde su, posle obilnih kiša, sada baruštine. Uništavanja larvi komaraca biće i u opštinama Blace, Kuršumlija i Žitoradja, kazali su Agenciji Beta u Gradskoj upravi u Prokuplju.
Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zaprašivanje zbog najezde komaraca u Prokuplju

Izvor: Danas, 13.Jun.2019

Zbog velikog broja komaraca u Prokuplju će biti sprovedena velika akcija uništavanja larvi tog insekta, saopštila je danas Gradska uprava. Članak Zaprašivanje zbog najezde komaraca u Prokuplju se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.