Sa Egzita odneto 60 tona smeća

Izvor: Beta, 10.Jul.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Egzita odneto 60 tona smeća

Tokom višednevnog muzičkog festivala Egzit (Exit) u Novom Sadu, završenog sinoć, gradska "Čistoće" je odnela 60 tona smeća.Tokom pet festivalskih dana na Petrovaradinskoj tvrdjavi, njenoj okolini i keju pored Dunava, radilo je 80 radnika "Čistoće", saopštilo je danas to preduzeće.Tokom prvog dana Egzita u Novom Sadu, 5. septembra došlo je i do požara na glavnoj gradskoj deponiji, ali je "Čistoća" sutradan saopštila da je ugašen i da nema opasnosti za okolinu.Egzit je trajao od 5. do 9. jula, a organizatori su saopštili su da je imao rekordan broj posetilaca - više od 215.000.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa Egzita odneto 60 tona smeća

Izvor: N1 televizija, 10.Jul.2017

Tokom višednevnog muzičkog festivala Egzit (Exit) u Novom Sadu gradska "Čistoća" odnela je 60 tona smeća... Tokom pet festivalskih dana na Petrovaradinskoj tvrđavi, njenoj okolini i keju pored Dunava, radilo je 80 radnika JKP "Čistoća", saopštilo je to preduzeće...Tokom prvog dana Egzita u...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.