Požar kod Madrida gori van kontrole već četiri dana

Izvor: Beta, 01.Jul.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar kod Madrida gori van kontrole već četiri dana

Vlasti Španije su danas objavile da je požar u brdima blizu Madrida i dalje izvan kontrole posle četiri dana od kada je izbio.Oko 500 vatrogasaca uz podršku aviona gasi i danas požar 60 kilometara zapadno od španske prestonice.Regionalni vatrogasni šef Agustin de la Heran kaže da pad temperature nakon rekordnog vrućeg talasa poslednjih dana daje nadu da će moći da savladaju požar.Međutim, temperatura u tom području je i dalje oko 36 stepeni Celzijusa.Drugi veliki požar, u severoistočnoj Španiji, koji je počeo u sredu, u nedelju je "stavljen pod kontrolu".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR KOD MADRIDA VAN KONTROLE: Više od 500 vatrogasaca se danima bori sa buktinjom iznad španske prestonice! (VIDEO, FOTO)

Izvor: Kurir, 01.Jul.2019

Vlasti Španije su danas objavile da je požar u brdima blizu Madrida i dalje izvan kontrole posle četiri dana od kada je izbio.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.