EPS ne planira produženje roka za otpis kamata

Izvor: NaDlanu.com, 29.Mar.2013, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPS ne planira produženje roka za otpis kamata

Elektroprivreda Srbije (EPS) ne planira produžavanje roka za potpisivanje sporazuma o otpisu kamata i reprogramiranju duga za struju, kazali su agenciji Beta u tom javnom preduzeću.

Rok za potpisivanje sporazuma ističe u nedelju, 31. marta, podsetili su u EPS-u.Na početku akcije u EPS-u su rekli da im je cilj bio da naplatite oko 70 milijardi dinara starog duga, a da je očekivani otpis kamate ako se svi dužnici odazovu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << oko sedam milijardi dinara.Konačan iznos biće poznat početkom aprila kada se vidi koliki će biti odziv onih koji imaju dugovanja.EPS potražuje 110 do 120 milijardi dinara, od čega je oko 80 milijardi dinara dug stariji od 60 dana, a podjednako duguju i privreda i stanovništvo.(Izvor: Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EPS: Ko se javio za reprogram duga, javio se

Izvor: Kamatica.com, 29.Mar.2013

Elektroprivreda Srbije (EPS) ne planira produžavanje roka za potpisivanje sporazuma o otpisu kamata i reprogramiranju duga za struju. Rok za potpisivanje sporazuma ističe u nedelju, 31. marta, podsetili su u EPS-u..

Nastavak na Kamatica.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.