Izvor: Luftika.rs, 29.Dec.2023, 15:56

EPS: Isporučeni su svi računi za novembar

„Elektroprivreda Srbije“ dostavila je i preostalih 150.000 računa „Pošti Srbije“, čime je završena dostava svih računa za novembar, kažu u preduzeću.
Ponavljaju da građani koji nisu dobili račun na kućnu adresu mogu da ostvare popust za redovno plaćanje uplatom iznosa sa oktobarskog računa u roku dospeća koji je produžen do 30. decembra 2023. godine.
Domaćinstva koja uplate iznos sa računa za oktobar ostvariće popust od pet odsto na ceo iznos novembarskog računa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << navode u EPS-u.
Uplate još nisu moguće na blagajnama EPS-a i na portalu „Uvid u račun“.
„Uz veliku zahvalnost građanima na razumevanju, naglašavamo da je EPS isporučio sve račune za novembar i na vreme izmiruje sve dospele obaveze. Apelujemo na medije da ne prenose neproverene informacije i na taj način uznemiravaju javnost. Istragu digitalne pretnje vode nadležni državni organi“, navode u preduzeću, aludirajući na jučerašnje pisanje Radio Slobodna Evropa da iza hakerskog napada stoji hakerska grupa „Qilin“, koja traži novac u vidu otkupa kako ne bi u javnost pustila sve podatke kojima ima pristup.
„Vodeći računa o interesu naših potrošača, kupaca električne energije, ali i uzimajući u obzir specifičnost situacije nastavićemo da blagovremeno informišemo javnost“, poručuju u EPS-u.
Hakerska Grupa „Qilin“ tvrdi da je odgovorna za pad sistema EPS-a

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Oglasio se EPS: Isporučeni svi računi za struju, evo šta treba da uradite da ostvarite popust od 5%

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Dec.2023

SRBIJA – „Elektroprivreda Srbije“ dostavila je i preostalih 150.000 računa „Pošti Srbije“, čime je završena dostava svih računa za novembar. Građani koji nisu dobili račun na kućnu adresu mogu ostvariti popust za redovno plaćanje uplatom iznosa sa oktobarskog računa u roku dospeća...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.