ZAVODLJIVA I U 45: Džej Lo pokazala seksi telo!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2014, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVODLJIVA I U 45: Džej Lo pokazala seksi telo!

Tople letne večeri, lenčarenje uz bazen, dugi i topli sunčani dani, sve to nedostaje Dženifer Lopez (45). Glumica je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj na sebi ima samo minijaturni ružičasti kupaći kostim i sedi na stolici raširenih nogu.

"Ovo jutro tako je hladno", napisala je uz fotografiju.

Nije ni čudno što Dženifer nedostaje leto kad tako dobro izgleda. Stomak joj je utegnut, noge i ruke savršeno oblikovane i samo čeka priliku da sve to pokaže svima.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SMRZLA SE: Kako biste vi ugrejali Dženifer Lopez? (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2014

Pevačica je objavila fotografiju u bikiniju uz koju je napisala da joj je bilo mnogo hladno na snimanju..Foto: Instagram/jlo..Američka pevačica Dženifer Lopez je na svom Instagram profilu objavila seksi fotografiju na kojoj pozira u majušnom bikiniju, a zatim se požalila da joj je mnogo hladno...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.