Svi bi guzu Džej Lo i Kim Kardašijan

Izvor: Glas javnosti, 24.Sep.2012, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi bi guzu Džej Lo i Kim Kardašijan

LOS ANĐELES - Posle velike mode uvećavanja grudi i tretmana botoksom, najnoviji trend u plastičnoj hirurgiji u SAD je uvećanje zadnjice kod žena koje žele da imaju višu, zaobljeniju i puniju pozadinu, sličnu zvezdama šou biznisa - Kim Kardašijan i Dženifer Lopez.

Oko 50 procenata pacijenata plastičnog hirurga Aškana Gavamija iz Los Anđelesa opredeljuje se za zahvat uvećanja zadnjice botoksom, ali neki od njih više vole da ne otkrivaju svoj identitet pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << kamerom.

Pacijentkinja Lindzi rekla je francuskoj agenciji Frans pres pred operaciju koja traje oko četiri časa da je malo nervozna i da jedva čeka da zahvat bude završen kako bi se opustila.

Za razliku od drugih zahvata uvećavanja, Gavami u ovom procesu ne koristi implante kako bi ubrizgao botoks, već uzima mast iz stomaka, ruku i nogu pacijentkinje, koju zatim prebacuje u njenu zadnjicu.

Operacija košta oko 14.000 americkih dolara.

Prema Gavamijevim rečima, broj ovakvih intervencija je od 2010. godine porastao za 38 procenata, a holivudske zvezde igraju značajnu ulogu u opredeljivanju pacijenata za izgled njihove buduće pozadine.

"Udaljavamo se od zaista mršave lepote koju smo imali 90-ih godina u Americi...a mnogo zvezda se sada fokusira na to. Imate Dženifer Lopez, Kim Kardašijan, Niki Minaž, Salmu Hajek, osobe koje imaju sjajne siluete, punoću i lepe obline oblikovane botoksom", kaže doktor Gavami.

Kristina (21) je navela da je operisana pre pet meseci kako bi se osećala više seksi. "Želela sam da živim svoj život i jednostavno sam znala da nisam srećna. I sada znam da sam učinila nešto za sebe, nešto što me je učinilo srećnom. Sada se osećam sjajno", rekla je Kristina AFP-u.

Prema istraživanjima u koje je AFP imao uvid, devet od 10 Amerikanki koje su se opredelile za podizanje zadnjice izjavile su da su srećne zbog svoje odluke.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Da li će nadmašiti “lopezicu”: Svi hoće zadnjicu kao Kim!

Izvor: Svet, 24.Sep.2012

Posle velike mode uvećavanja grudi i tretmana botoksom, najnoviji trend u plastičnoj hirurgiji u SAD je uvećanje zadnjice kod žena koje žele da imaju višu, zaobljeniju i puniju pozadinu, sličnu zvezdama šou biznisa – Kim Kardašijan i Dženifer Lopez. Oko 50 procenata pacijenata plastičnog...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.