Robert De Niro  Džej Ziju: Nekulturan si

Izvor: Blic, 16.Nov.2012, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert De Niro Džej Ziju: Nekulturan si

Robert de Niro i Džej Zi posvađali su se na rođendanu Leonarda di Kaprija. Povod svađe je bio taj što se reper nije javio na telefon poznatom glumcu.

Naime, Džej Zi je trebalo da napravi pesmu za "Tribeka" filmski festival.

Po dogovoru, De Niro ga je zvao danima, međutim, Džej se nije javljao. Nakon šest telefonskih poziva Robert je odustao.

Sreli su se kod Di Kaprija na rođendanu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

- Džej Zi je prišao Robertu, međutim, ovaj nije bio raspoložen za razgovor. Glumac je reperu rekao da je nekulturan i da ako ga neko zove šest puta za redom, da je osnovno vaspitanje da se javi na telefon, kao i to da su završili dalju komunikaciju - rekao je jedan od prisutnih.

Tokom razgovora, došla je i Bijonse, te probala da "smiri strasti", ali nije joj pošlo za rukom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad De Niro pozove...

Izvor: Mondo, 16.Nov.2012

..Bolje je da se javite, čak i ako ste Jay Z! Svađa u luksuznom njujorškom restoranu...Američki tabloidi pišu da su se reper Jay Z i glumac Robert de Niro svađali u jednom "fensi" restoranu u Njujorku, a razlog je bio neuzvraćeni poziv...Jay Z navodno je trebalo da snimi pesmu za De Nirov festival...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.