Ovome se nisu nadali: Bred Pit “isprozivao” Rijanu i Džej Zija!

Izvor: Svet, 15.Dec.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovome se nisu nadali: Bred Pit “isprozivao” Rijanu i Džej Zija!

Bred Pit imao je čast da održi pozdravni govor na humanitarnoj večeri “Diamond Ball” koju je Rijana prošle nedelje organizovala u Los Anđelesu. Ali, umesto komplimenata i laskavih reči, slavni glumac odlučio se za nešto drugačiju najavu kojom je nasmejao sve prisutne.
On je nabrojao nekoliko stavki iz njene, kako je rekao, “razočaravajuće” biografije, u nadi da će pomoći ovoj “mladoj dami da pronađe pravac i svrhu svog života”.
On je govor započeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pokazavši pevačicinu fotografiju iz detinjstva, i onda je počeo da “ismeva” njen put do slave, i njenog mentora, slavnog Džej Zija.

“Često sam sebi postavljao isto pitanje koje i vi sada sebi postavljate – šta je dođavola pošlo po zlu? Ovo nije lepa priča. Kao i mnogi drugi, Rijana je završila na bezosećajnim ulicama Njujorka sa samo 16 godina, i uskoro je upala u loše društvo, predvođeno zloglasnim likom koji je poznat kao Džej Zi”, rekao je suprug Anđeline Džoli i nastavio:
“Otkako je napunila zrelih 26 godina, Rijana je nažalost imala samo 13 broj jedan singlova, samo 54 miliona prodatih albuma, samo sedam Gremija i 11 Bilbord nagrada. Njena biografija je još gora – izvršna producentkinja, modna dizajnerka, glumica, preduzetnica, filantrop, i još nešto… Oh da, ona ponekad i peva.”
Na kraju je zamolio prisutne da pomognu Rijani kako bi je izveli na pravi put.
“Molim vas da udružimo snage, da joj pružimo podršku i ljubav, i da joj kažemo surovu istinu. Rijana, ostavi taj sendvič, dignu du*e i uradi nešto. Samo uradi nešto sa svojim životom.”
Naravno, sve ovo je bila samo Bredova šala, kojom je izazvao salve smeha u publici, a govor se dopao i samoj Rijani koja nije skidala osmeh sa lica.
Inače, ovo veče je organizovano kao podrška fondaciji “Klara Lajonel”, koju je pevačica osnovala 2012. u čast njenih bake i deke, Klare i Lajonela Brajtvajt.
Autor: Life Content
Foto:
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.