Mitrović: Urnisali smo konkurenciju

Izvor: Press, 01.Okt.2011, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Urnisali smo konkurenciju

Televizija Pink proslavila je 17. rođendan velikom žurkom u Šimanovcima, na kojoj je hiljadu ljudi đuskalo uz hitove svetski poznatog di-džeja Boba Sinklera.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pink proslavio 17. rođendan uz hitove Željka Joksimovića i Boba Sinklera

Izvor: Blic, 01.Okt.2011

Uz pesme Željka Joksimovića i muziku di-džeja Boba Sinklera, sinoć je u filmskom kompleksu u Šimanovcima 17. rođendan proslavila televizija "Pink"...Domaćin večeri bio je voditelj Ognjen Amidžić, koji je izrazio zadovoljstvo što je već punu deceniju deo pomenute medijske kuće. Ogi Radivojević...

Nastavak na Blic...

TV Pink proslavio 17. rođendan! Tuča zbunila Boba Sinklera!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2011

Velikom žurkom u novom filmskom kompleksu "PFI Studios" u Šimanovcima televizija Pink je, u noći prelaska septembra u oktobar, proslavila 17. rođendan! Glavne zvezde bile Željko Joksimović i Bob Sinkler. A bilo je tuče.. ..Tepihom koji je, logično, ovoga puta bio u pink notama, prošetalo je...

Nastavak na NaDlanu.com...

TV Pink proslavio 17. rođendan! FOTO

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2011

Velikom žurkom u Šimanovcima televizija Pink je proslavila 17. rođendan! Glavne zvezde bile Željko Joksimović i Bob Sinkler. Pogledajte fotografije Nadlanu.com!.

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.