Marihuani dali ime po Bijonsinoj bebi

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2012, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marihuani dali ime po Bijonsinoj bebi

Ćerka slavnog para Bijonse i Džej Zija, mala Blu Ajvi Karter, definitivno pretenduje da postane najpopularnija beba – planetarno. To dokazuje i najnovija bizarnost vezana za nju.

O njenoj slavi, iako ima tek nešto više od sedam dana, svedoči to što je postala najmlađa beba koja je "debitovala" na "Bilbord" Top listi, ali i to, verovali ili ne, što je nova vrsta marihuana koja se pojavila u Holivudu dobila ime po njoj.

Naime, holivudski dileri koji, navodno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << snabdevaju i poznate face, odlučili su da novoj sorti daju ime po najslavnijoj bebi trenutno. Tako je nova droga “zvanično” nazvana "OG Ivy Blue".

Malo je verovatno da je poznati par dao saglasnost za ovako nešto, ali ostaje činjenica da se nova vrsta marihuana, koja nosi naziv po njihovoj ćerki, prodale kao alva, pišu američki mediji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.