Magija se vraća na male ekrane

Izvor: 011vodič.com, 27.Jan.2021, 09:15

Magija se vraća na male ekrane

Iako smo mislili da je saga o Hari Poteru odavno za nama, juče je magazin “Hollywood Reporter” objavio vest da su započeli pregovori o snimanju serije.
 Foto: Imdb
Ovo su sjajne vesti za sve ljubitelje čarobnjaka i njegove družine, iako za sada nije poznato ko su scenaristi. Stoga, i dalje iščekujemo detalje saradnje kompanija “HBO Max” i “Warner Bros”.
Ovakav razvoj događaja se mogao očekivati s obzirom na to da je interesovanje za ovaj lik iz romana, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i filmova i dalje veliko. Sa druge strane, i očekivanja su velika, kako od budućih autora, tako i od spisateljice Džej Kej Rouling.
Naime, ova dama nedavno je primila lavinu komentara od svojih vernih fanova na račun transfobičnih tvitova. Upravo zato, svi se pitaju kolika će biti njena uloga u ovom projektu, ali činjenica je da je ona i dalje vlasnik franšize i i te kako se pita o svemu.
Jedna od glavnih nedoumica jeste vremenska ravan. Ostaje da vidimo da li će radnja hronološki pratiti romane, otići korak unazad, ili unapred, kako bismo upoznali nove veštice i čarobnjake.
Dok čekamo odgovore, tekst zaključujemo komentarom da je nakon uspeha serija slične tematike, potpuno jasno zašto se “Warner Bros” vraća u igru.
Mi ćemo, naravno, nastaviti da vas izveštavamo o svim aktuelnostima u vezi sa ovom serijom.



The post Magija se vraća na male ekrane appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.