Mađarica optužila Bijonse za krađu! (VIDEO)

Izvor: Story, 16.Dec.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarica optužila Bijonse za krađu! (VIDEO)

Monika Mičura tvrdi da je Bijonse ukrala njenu narodnu pesmu...

Bijonse, foto: Instagram

Monika Mičura, poznatija kao Micu, tvrdi da je Bijonse ukrala 13 sekundi njene pesme, romske narodne numere koju je snimila još 1995. godine.

Kraljica Bi ima kućni snimak? Pogledajte!

- Nisam dala dozvolu da iskoriste deo pesme, ali što je još gore moja pesma je o beznađu, a iskorišćena je da promoviše egzotični eroticizam >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << uz seksualno nabijene reči - saopštila je Micu.

Sporni deo (ubrzan u ovoj verziji) možete čuti od 1:00 u Drunk in love hitu koji su zajedno snimili Bijonse i njen suprug Džej Zi.



Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Beyonce i Jay Z na sudu zbog ‘Drunk in love’!

Izvor: Tracara.com, 16.Dec.2014

Pred sudom zbog korišćenja tuđeg vokala bez dozvole! ( foto: In TouchWeekly ) Duetska pesma Drunk in love nije donela samo Beyonce i Jay Ziju prvo mesto na muzičkim listama širom sveta, nego i sudsku tužbu! Nema sumnje da je ova pesma najveći hit sa poslednjeg albuma r’n’b dive, a u...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.