Kavsi će sledeće godine biti plej of tim

Izvor: B92, 11.Apr.2020, 22:35

"Kavsi će sledeće godine biti plej of tim"

Novi trener Klivlend Kavalirsa, Džej Bi Bikerstaf, rekao je da će njegova ekipa sledeće godine igrati doigravanja.

Džej Bi Bikerstaf je postao glavni trener Kavalirsa posle otpuštanja Džona Bilajna, bivšeg trenera univerziteta Mičigen.

Bikerstaf je govorio o Kavsima i njihovim planovima za narednu sezonu.

"Naša je obaveza da napredujemo. Uvek se trudimo da uradimo svoj posao najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što možemo i da draftujemo najbolje moguće igrače, kao i da privučemo najbolje slobodne agente koje tržište može da ponudi. Što se tiče trenera naša je obaveza da spremimo igrače i da iz njih izvučemo ono najbolje, a to je u NBA ligi plej of i to će Klivlend Kavalirsi biti sledeče godine. O tome jedino razmišljamo i za to se spremamo", rekao je Bikerstaf.

Franšiza Klivlend Kavalirsa je svoju jedinu šampionsku titulu osvojila 2016. godine, kada su se vratili posle zaostatka od 3-1 u finalnoj seriji od Golden Stejt Voriorsa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.