Gradska carica, di-džej Nada Macura

Izvor: Mondo, 05.Okt.2016, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradska carica, di-džej Nada Macura

Portparol Hitne pomoći Nada Macura debitovala kao di-džej u beogradskom klubu Zappa bar.

Marko Krsma iz Zappa bara došao je jednog dana na ideju da pozove Nadu Macuru da bude gostujući di-džej u tom klubu. Obukao se slojevito (a kako drugačije!?) i zapucao u Hitnu pomoć.

Nada je odmah pristala, mada je, kaže, mislila da će biti samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gost, pijuckati piće i uživati sa mladima.

"Ne, nisam znala da ću da puštam muziku. Nikada do sada nisam to radila, ali sam se pripremila", rekla je Nada za MONDO, pre nego što je stala za mix pult.



Izvor: MONDO

"Pozdravimo našu gradsku caricu Nadu", rekao je Marko, a u prepunom klubu se razlegao aplauz.

Čula su se i dobacivanja: "Novinari, Albert (Nađ) nije kriv, vratite mu decu!". Reč je o aktuelnoj aferi bivšeg fudbalera Partizana.

Nakon što se stišao aplauz, Nada je počela svoj set. Nastup je otvorila pesmom Erosa Ramacotija "Una Terra promesa", a Marko je, usput, uključio i sirenu Hitne pomoći, da "ugođaj" bude potpun.



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.