Faith No More i Džesi Džej stižu na Ušće (VIDEO)

Izvor: TvojPortal.com, 09.Apr.2012, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Faith No More" i Džesi Džej stižu na Ušće (VIDEO)

Izvor: bizlife.rs  Sastav „Faith no More“ i pop zvezda Džesi Džej nastupiće uz već najavljenog Ozi Ozborna i prijatelje na prvom festivalu „Belgrade Calling“ koji će se održati 27. 28. i 29. juna na Ušću.
Zvezda prvog festvalskog dana biće mlada pop zvezda iz Britanije Džesi Džej, čiji je debitnantski album „Who You Are“ najprodavaniji debi album prošle godine. Festival će otvoriti grupa SARS, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << nakon kojih će nastupiti „Public Enemy“ nakon kojeg će a potom i zvezda iznenađenja.
„Reč je o bendu koji je izuzetno dobar za live nastupe, ali to ime ćemo objaviti desetak dana pre festivala“, najavio je Boban Milošeski, generalni direktor „Avalon produkcije“.


Binu će zatim preuzeti „Example“ nakon koji nastupa Džesi Džej. „Bez obzira na to da li vam se dopada ono što ona radi, ona to radi vrlo dobro, i veoma je teško bukirati ovako velike i aktuelne zvezde“, kazao je Milošeski. Britanske legende „Orbital“ održaće nakon nje specijalni ponoćni koncert na kojem će predstaviti novi album. Zanimljivo je da je ovo njihov prvi nastup na Balkanu uopšte.
„Nećemo imati "Black Sabbat", ali biće interesantno slušati kako Sleš svira na osam pesama benda zajedno sa Ozbornom“.
Poslednji dan otvara povratnički nastup benda „Ugly Kid Joe“ koji će predstaviti novi album. Nakon njih nastupa bend Horrors, koji je ove godine NME proglasio najboljim novim bendom u Velikoj Britaniji. Prvi put u Beograd dolaze i „Public Image LTD“ koji nastupaju sledeći, a posle njih binu preuzima sastav „Darkness“. Najveća zvezda te večeri biće „Faith no More“ koji će samo nekoliko puta nastupiti ove godine.
{youtube}OtDdEuMLQyM&feature=player_embedded{/youtube}
„Pošto je ovo jedno klasično rok veče, umesto di džejeva festival će zatvoriti bend 'The Sisters of Mercy“, najavili su organizatori.
Boban Milošeski je dodao da je uprkos negativnoj kampanji prethodnih decenija, Beograd ostao centar ovog dela Evrope i zbog toga je važno da ima ovako veliki festival.
"Postoje tehniče mogućnosti na Ušću, postoji mogućnosti i volja, pa je zato važno da i Beograd ima svoj festival. Trudićemo se da festival organizujemo i sledeće godine, i da povećamo kapacitet na pedeset hiljada gledalaca."
Ulaznice za drugi dan festival već su u prodaji, a za preostale dane naći će se u prodaji od ponedeljka. U ponudi će biti i komplet za sva tri dana, ali i blok ulaznica za prvi i drugi dan zajedno, zbog stilske sličnosti muzičara. Cena ulaznice za prvi dan iznosi 3490 a za treći dan 3990 dinara. Za ova dva dana ulaznice će biti jedinstvene dok će za drugi dan ulaznice koštati od od 2.990 do 4.500 dinara. Komplet ulaznica koštaće 7990 dinara dok će blok ulaznica za prvi i drugi dan koštati 5990 dinara.
{youtube}Fs3z-k90ync&feature=player_embedded{/youtube}

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela prodaja ulaznica za Belgrade Calling

Izvor: Popboks, 09.Apr.2012

Ulaznice za festival Belgrade Calling, koji će se održati u parku Ušće od 27. do 29. juna, od danas su u direktnoj prodaji širom Srbije i regiona, ali i bilo gde u svetu putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com. Cena ulaznice za prvi dan, 27. juna, kada će nastupiti popularna...

Nastavak na Popboks...

Počela prodaja ulaznica za "Belgrade Calling"

Izvor: Blic, 09.Apr.2012

"Belgrade Calling", najveći muzički događaj u Beogradu ovog leta, održaće se u parku Ušće od 27. do 29. juna. Od danas su u prodaji ulaznice širom Srbije i regiona, ali i bilo gde u svetu putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com...Cena ulaznice za prvi dan, 27. juna, kada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.