Džej Zi potrošio 250.000 dolara na šampanjac!

Izvor: S media, 16.Avg.2011, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej Zi potrošio 250.000 dolara na šampanjac!

Kada je neko uspešan poput Džej Zija, šampanjac od 250.000 dolara je za njega mačji kašalj. On je poznat po tome što svoje uspehe proslavlja u velikom stilu.

Hip-hop mogul Džej Zi voli da svoje uspehe proslavlja u velikom stilu, te je tako nedavno samo za šampanjac platio 250.000 dolara, prenosi Blic.

Reperi uništili auto od 350 hiljada >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dolara! (VIDEO)

Bijonse jedva čeka da osnuje porodicu (VIDEO)

Džej Zi kreator muške odeće!

Naime, Džej Zi je slavio izdavanje novog singla i video spota sa Kanje Vestom, te je odlučio da treba da se počaste sa stilom i to šampanjcem vrednim četvrt miliona dolara.

Inače, zanimljivo je i to da su tokom snimanja video spota za numeru "Watch The Throne" dvojica muzičara potrošili ogroman novac na specijalne efekte i totalno uništili "majbah" vredan 200.000 dolara.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.