Džej Lo zaradila 2 miliona dolara za 20 minuta

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džej Lo zaradila 2 miliona dolara za 20 minuta

Slavna Dženifer Lopez (49) zaradila je ogroman novac na otvaranju šoping centra u Kataru, u četvrtak 15. oktobra. Organizatori ovog događaja nisu štedeli pare, pa su pevačici iskeširali čak dva milona dolara za kratko pojavljivanje.

Džej Lo je u tržnom centru provela samo dvadeset minuta, gde je pričala o pravima žena, a zatim se fotografisala sa fanovima. Pored ove ogromne sume dobila je i milion dolara za putne troškove jer je u Katar stigla privatnim avionom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i odsela u luksuznom hotelu.

Glumica vredno radi, pa će tokom boravka u ovoj zemlji zaraditi još nekoliko miliona, jer je čekaju brojna dešavanja na kojima je dovoljno da se - samo pojavi.

Dženifer pored svih obaveza čeka i premijera filma "Second Act" zakazana za 21. decembar. U filmu tumači lik žene sa loše plaćenim poslom kojoj se ukazuje prilika da ima karijeru kakvu želi. Pored Džej Lo, u komediji glumi i Venessa Hudgens (29), poznata po ulozi u filmu "High School Musical".
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.