Izvor: Vesti-online.com, 24.Avg.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da ti gledam u dlan: Evo šta je Džej prorekao Dragani

U novogodišnjem programu davne 1992. godine u to vreme megapopularni pevač Džej je gledao u dlan tada dvadesetčetvorogodišnjoj pevačici Dragani Mirković, tvrdeći kako dobro proriče sudbinu.

Okupljeni pevači su se smejali, kako i sama pevačica, smatrajući sve to samo dobrom zabavom, za koju je Džej bio zadužen gde god se nalazio.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << malo ko je pretpostavio da će se obistiniti ono što je pevač prognozirao tada Dragani.

On joj je prorekao da će roditi dvoje dece, dečaka i devojčicu, što se zaista i desilo. Takođe, rekao je i da će dečak biti pevač, a devojčica balerina, ali za ispunjenje tog proročanstva još uvek ima vremena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.