DŽEJ-ZI IMA VANBRAČNOG SINA, BIJONSE BIJESNA

Izvor: Kurir, 15.Sep.2011, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽEJ-ZI IMA VANBRAČNOG SINA, BIJONSE BIJESNA

LOS ANĐELES - Reper Džej-Zi, muž zanosne pevačice Bijonse, ima vanbračnog sina.

Naime, pre devet godina je bio u vezi sa manekenki Šenel Skot i ostala je u drugom stanju. Rodila mu je sina, reper joj je platio milion dolara da ćuti o tome.

Kako piše tabloid Star, devetogodišnjak je navodno pljunuti otac. Reper često posećuje Skota, kako se zove dečak, jer želi da učestvuje u njegovom životu. Živi sa majkom u raskošnoj kući na Trinanidu, koju je manekenka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kupila novcem da bi ćutala. I DNK analizom je potvrđeno da je Skot reperov sin.

Bijonse (30) je bila besna kad je saznala da njen muž, s kojim je u braku tri godine, ima sina. Međutim, pomirila se sa sudbinom i Skota prihvatila.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džej Zi ima devetogodišnjeg sina?!

Izvor: Tracara.com, 15.Sep.2011

Američko izdanje časopisa Star u novom broju donosi šokantno otkriće: suprug tamnopute dive Bijonse, reper Džej Zi, ima devetogodišnjeg sina. I to nije sve, Džej Zi je navodno majci deteta platio da ćuti! Četrdesetjednogodišnji reper pre devet godina bio je u vezi sa manekenkom Šenel Skot,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.