DI-DŽEJ KARL KOKS ORGANIZUJE ŽURKU ZA SRBE

Izvor: Kurir, 01.Feb.2012, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DI-DŽEJ KARL KOKS ORGANIZUJE ŽURKU ZA SRBE

BEOGRAD - Jedan od najpopularnijih svetskih di džejeva Karl Koks nastupiće 28. aprila u Belekspocentru.

Ova žurka je organizovana u saradnji sa diskografskom kućom Karla Koksa ''Intec Digital'', koju je ovaj di-džej osnovao pre 14 godina, kako bi se publici u Srbiji i regionu predstavio aktuelni Koksov album ''All Roads Lead To The Dancefloor''.

Koks na četvrtom studijskom i 26. po redu albumu donosi preko 20 numera >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koje su nastajale tokom poslednjih nekoliko godina, a snimljene i producirane su prošle godine u njegovom studiju u Melburnu.

Ovogodišnji nastup u Srbiji biće ujedno prilika da se predstavi jedinstvena atmosfera ''Revolution“ žurki koje Koks organizuje na Ibici već punih deset godina, navodi se u saopštenju.

Koks sa aktuelnim albumom predstavlja i revolucionarni USB format albuma koji se konstantno putem interneta ažurira sa novim sadržajem, bilo da su u pitanju novi remiksi, snimci sa nastupa ili ekskluzivni intervjui uz fotografije ili aplikacije za smart telefone.

Prodaja ulaznica za Koksovu žurku u Beogradu, čiji je broj ograničen na do sada najmanji prostor u kojem je ovaj di džej nastupio u Srbiji, počeće od ponedeljka 6. februara od 10 sati ujutro.

Ulaznice po ceni od 2.400 dinara prodavaće se širom Srbije i regiona putem sajtova www.tickets.rs, www.eventim.rs i www.gigstix.com, kao i na svim prodajnim mestima kao što su Bilet centar, TC Ušće, ''Comtrade'' prodavnice i blagajne Beogradske arene, Doma sindikata i Doma omladine.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.