Bijonse najviše zaradila ove godine

Izvor: Radio 021, 05.Nov.2014, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijonse najviše zaradila ove godine

Pop diva Bijonse najplaćenija je žena u muzičkoj industriji ove godine.

Zaradila je 115 miliona američkih dolara. Bijonse je zaradila duplo više u odnosu na prošlu godinu zahvaljujući svetskoj turneji koju je napravila sa svojim mužem Džej Zijem.

"Bijonse je imala 95 koncerata što znači da je u proseku po gradu zarađivala 2,4 miliona dolara", piše Forbs.

Na drugom mestu je Tejlor Svift, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koja je u odnosu na prošlu godinu napredovala za dva mesta na Forbsovoj listi zaradivši 64 miliona dolara. Njen novi album "1989" je prodat u 1,3 miliona kopija u SAD-u samo u prvoj nedelji, što je najveća prodaja albuma u 12 godina.

Pop pevačica Pink popela se sa osmog na treće mesto sa zaradom od 52 miliona dolara.

Rijana je voe godine zaradila 48 miliona dolara, dok je Kejti Peri zaradila osam miliona dolara manje - 40.

Prošlogodišnja kraljica Forbsove liste, Madona, ove godine je završila na 10. mestu. Ispred nje je Lejdi Gaga koja je u odnosu na 2013. godinu mnogo manje zaradila - 33 miliona dolara.

Forbs svoju listu pravi na osnovu prodaje albuma, karata za koncert, prodaje rekvizita na koncertima, zarada od intervjua, promocija i dobijenih sporova na sudu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ BOGATIJA: Bijonse zaradila 115 miliona dolara! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Nov.2014

Svetska mega-zvezda je najplaćenija pevačica godine, a iza nje su Tejlor Svift, Pink, Rijana i Keti Peri..Jedna od najvećih pop zvezda današnjice, Bijonse, najplaćenija je pevačica ove godine. Inkasirala je, prema Forbsovoj listi, čak 115 miliona dolara, odnosno, duplo više nego 2013, i to zahvaljujući...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.