Slovenački političari išli na seks kod Urške

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2012, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenački političari išli na seks kod Urške

Klijenti bivše učesnice "Dvora" navodno bili i drugi slovenački političari, među kojima i nekadašnji premijeri Anton Rop i Borut Pahor.

Starleta Urška Čepin, nekadašnja učesnica rijalitija “Dvor”, uzburkala je slovenačku javnost nakon što je portal požareport.si objavio snimke na kojima se vidi kako masira golog muškarca i seksualno ga zadovoljava, za šta na kraju dobija novac.

Urška je srpskoj javnosti postala poznata po učešću u rijalitiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<Dvor”. Ljubila se i vatala sa Ćemom, omrsili su se i Joca Stefanović, MC Stojan, Deni Boneštaj, a Mitar Mirić je uspeo čak da joj uvuče ruku u gaćice. Po završetku rijalitija najviše se viđala sa Igorom X, bivšim mužem Mine Kostić.

- Znam ime i prezime jednog nekadašnjeg predsednika slovenačke vlade koji je odlazio na masažu – rekao je Bojan Požar, koji je objavio snimke, u intervjuu “Slovenačkim novicama”.

Požar nije želeo da otkrije o kome je reč, a mediji u “deželi” su odmah u priču uvukli Alojza Petrlea, prvog predsednika slovenačke vlade, Antona Ropa, Boruta Pahora, aktuelnog premijera Janeza Janšu, ali i pokojne Janeza Drnovšeka i Andreja Bajuka.

Rop je trenutno potpredsednik Evropske investicijske banke i demantovao je da on ima bilo kakve veze s erotskim masažama Urške Čepin i izvesne Marjete B. Ova druga je baš pomenutog bivšeg premijera navela kao čestog gosta i ispričala da je dolazio petkom uveče, posle rekreacije s prijateljima, i da je obožavao da se s maserkama druži u prostoriji u kojoj se nalazi džakuzi.

Urška Čepin je za portal slovenskenovice.si izjavila da je videla snimak i da je zgrožena.

- To mi je neko podmetnuo – rekla je Urška, i naglasila da se događaja ne seća i da je snimak već predala advokatu i policiji.

Ubrzo se oglasila i na Fejsbuku napisavši: “Život više nema smisla”.

Slovenački novinari su iz pouzdanih izvora saznali da je Urškine snimke prodala njena ljubomorna koleginica, s kojom se posvađala, i da među 200 njenih klijenata ima dosta političara, privrednika, sportista i umetnika.

Objavljeni video-snimci nastali su 2008. godine, na prvom spratu kuće u kojoj se nalazio salon za masažu do novembra prošle godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.