Proglašeni najuspešniji beogradski sportisti sa invaliditetom

Izvor: Studio B, 26.Dec.2013, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašeni najuspešniji beogradski sportisti sa invaliditetom

Svečanost povodom proglašenja najuspešnijih sportista sa invaliditetom grada Beogradaodržana je u Starom dvoru.

Za najbolje sportiste u ovoj godini proglašeni su stonoteniserka Sanja Mitrović, za osvojenu bronzanu medalju na Otvorenom prvenstvu Nemačke, i strelac Rastko Jokić, za osvojenu zlatnu i bronzanu medalju na Prvenstvu Evrope u pojedinačnoj konkurenciji, kao i osvojeno srebro i bronzu ekipno, na istom takmičenju. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
Član Privremenog organa Nikola Nikodijević podsetio je da grad Beograd od 2004. godine pomaže programe sportista sa invaliditetom.

- Grad Beograd će i u narednom periodu nastaviti da preko nadležnih gradskih sekretarijata pomaže osobe sa invaliditetom. Takođe, bez obzira na teška vremena, sredstva koja su do sada izdvajana biće i dalje na raspolaganju sportistima sa invaliditetom - istakao je Nikodijević.

On je pozvao osobe sa invaliditetom da se u što većem broju uključe u rad nadležnih udruženja kako bi zajedno radili na njihovom unapređenju i istakao da će im grad Beograd uvek biti partner u poboljšanju uslova rada.

Događaju su, između ostalih, prisustvovali i sekretar za socijalnu zaštitu Nenad Matić i zamenik sekretara za sport i omladinu grada Beograda Dragoljub Kočović, koji je u ime sekretarijata primio posebno priznanje za doprinos radu Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda. Kočović je zahvalio na priznanju i istakao da će taj savez uvek imati nesebičnu podršku od Sekretarijata za sport i omladinu i njega lično.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.