Otvaranje Dvorskog kompleksa za obilaske

Izvor: Studio B, 06.Apr.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje Dvorskog kompleksa za obilaske

Dvorski kompleks na Dedinju u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda najavljuje početak ovogodišnje ture razgledanja dvorskog kompleksa na Dedinju za građane svakog vikenda do 31. oktobra.

Oni će u dva redovna termina, od 11 i od 14 časova, ovaj kompleks moći posetiti u pratnji profesionalnih turističkih vodiča. Za vreme razgledanja posetioci će videti Dvorski park, Kraljevski dvor, Beli dvor i dvorsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Crkvu Svetog Andreja Prvozvanog i na taj način se u dvočasovnoj šetnji upoznati sa istorijom, umetnošću i kulturom ovog zdanja. Prva zvanična ovogodišnja tura biće tradicionalno organizovana sutra u 15 časova za predstavnike medija.

Turistička organizacija Beograda organizuje posete svake subote i nedelje uz mogućnost organizacije grupnih poseta tokom radnih dana, uz prethodnu najavu. Cena ulaznice uključuje i organizovan autobuski prevoz sa Trga Nikole Pašića. Broj ljudi u grupi je ograničen na 50. Za sve informacije i rezervacije posetioci se mogu obratiti Turističkom informativnom centru u Knez Mi hailovoj 5 ili na telefon 011/ 2635-622.

Kao i prethodnih godina, škole, studentske organizacije i penzionerska udruženja dvorski kompleks na Dedinju mogu posetiti u okviru grupnih poseta svakog radnog dana od 8 do 16 časova, uz obaveznu najavu Kancelariji prestolonaslednika Aleksandra na telefon 011/3064-014 ili putem elektronske pošte kancelarija@dvor.rs. Jedna grupa može da bude sačinjena od najmanje 15 i najviše 50 posetilaca.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prestolonaslednik i Princeza pozivaju novinare da posete Dvorski kompleks u sezoni 2016.

Izvor: Kurir, 06.Apr.2016

Dvorski kompleks na Dedinju u saradnji sa Turističkom Organizacijom Beograd (TOB) najavljuju početak turističke sezone 2016. i prvu zvaničnu ovogodišnju turu koja će tradicionalno biti organizovana za predstavnike medija, sutra, u četvrtak, 7. aprila, u 15:00 časova...BEOGRAD –..Njihova Kraljevska...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.