Na dvoru vlada panika: Plaše se knjige princa Harija

Izvor: B92, 29.Okt.2022, 10:37

Na dvoru vlada panika: "Plaše se knjige princa Harija"

Kraljevski autor Ričard Ficvilijams tvrdi da će posledice knjige "Spare" princa Harija biti "dalekosežne i vrlo destruktivne".

Ficvilijams smatra da je naslov knjige senzacionalan te implicira da Hari nije bio cenjen. Iz naslova knjige jasno je da se "spare" odnosi na izraz "the heir and the spare", odnosno "naslednik i rezerva", dakle na poziciju princa Harija u kraljevskoj porodici od trenutka njegovog rođenja. Kraljevski stručnjak smatra da je Bakingemska palata jako zabrinuta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog izlaska knjige.

S njim se slaže i stručnjak za Mark Borkovski.

"Čarls bi tako mogao da odluči da ne da titulu princa i princeze njihovoj deci, pa čak i da povuče njihove titule vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Za novog kralja, koji još uvek planira svoje krunisanje, ovo nije moglo doći u gore vreme", tvrdi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.