Karađorđevići zlostavljali zaposlene na dvoru!

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2012, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karađorđevići zlostavljali zaposlene na dvoru!

Gordana Ćosić, koja je nakon osam meseci rada za Aleksandra i Katarinu Karađorđević dobila i batine, skupila je hrabrost da javno govori da je šikaniranje zaposlenih na dvoru mučna svakodnevnica koju svi trpe.
- Poslednjih osam meseci radila sam na Dvoru kod Karađorđevića, gde sam bila šikanirana i maltretirana od strane čoveka koji me je na kraju i fizički napao. Otišla sam po svoju radnu knjižicu nakon prestanka rada na Dvoru, kada je na samom izlazu iz upravne >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zgrade dvometraš,član ličnog obezbeđenja porodice Karađorđević ujedno i njihov vozač nasrnuo na mene, smatrajući da sam se duže zadržala, vređao me i na kraju me na silu izbacio iz zgrade zbog čega sam dobila povrede - kaže Gordana i dodaje:
- Moja najveća želja je samo da zajedno doprinesemo da se ovakav mobbing i nasilje više nikome ne desi. Zbog toga sam smogla hrabrosti da to sve javno kažem, ne samo zbog sebe nego zbog svih vas koji doživljavate sličnu torturu na poslu da bi preživeli. Ne gubite nadu, istupite i recite, stvari mogu da se promene ako nismo sami, ako smo udruženi.
Pokrenuta je i akcija 'Ako radim nisam rob', koja će dati podstrek žrtvama mobinga da javno govore o problemima i lošim iskustvima na radnom mestu.
Više o ovoj akciji možete pogledati na http://www.facebook.com/nisamrob

Tweet
Pogledaj vesti o: Dvor

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.